Galatasaray yurda dönüyor

Galatasaray'ın 5 Temmuz'da Avusturya'da başlayan kampı sona erdi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 15 Temmuz 2015 19:56
Haber: AA
Galatasaray yurda dönüyor
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya'da yaptığı hazırlık kampını tamamladı.

Windischgarsten bölgesinde 5 Temmuz'dan bu yana kamp yapan sarı-kırmızılılar, ilk etap kamp çalışmalarını sonlandırdı. Konakladığı otelden ayrılan Galatasaray kafilesi kara yoluyla Salzburg'a hareket etti.

Salzburg'dan kalkacak özel uçakla İstanbul'a dönecek "Cim Bom", Ramazan Bayramı dolayısıyla 4 gün izin yapacak. Sarı-kırmızılılar, 20 Temmuz'da yeniden Avusturya'ya gelerek, Velden bölgesinde ikinci etap kampını yapacak.

Kafileyi Hamzaoğlu uğurladı

Windischgarsten bölgesinden ayrılan Galatasaray kafilesini, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu uğurladı.

Dört günlük izinde ailesiyle Avusturya'da tatil yapacak Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı kafileyi uğurlamak için takım otobüsüne kadar çıktı.

Futbolculara, "Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Ailenizin de bayramını şimdiden kutlarım" diyen Hamzaoğlu, daha sonra takımın arkasından el salladı.
Tümü
 Reklam