Trabzonspor'da Onuachu fırtınası!

Trabzonspor'da Paul Onuachu fırtınası esmeye devam ediyor. Nijeryalı forvet, bu dönem 14 haftada 11 gole imza koydu.

calendar 02 Aralık 2025 11:14
Haber: Sabah, Fotoğraf: AA
Trabzonspor'da Onuachu fırtınası!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Süper Lig'de 2023-24 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Trabzonspor'da ligde 21 maçta 15 gol kaydeden Paul Onuachu, bu kez bonservisiyle geldiği bordo-mavililerde ilk 14 haftada 11 kez ağları sarsmayı başardı.

İlk döneminde 0.71 gol ortalamasıyla sezonu tamamlayan Nijeryalı futbolcu, bu dönem ise geride kalan haftada 0.78 ortalama ile oynuyor. Paul Onuachu, gol krallığında ise 11 golle zirvede yer alırken ligde önemli isimleri geride bırakmayı başardı. Tecrübeli oyuncuyu 10 golle Başakşehir'den Eldor Shomurodov takip ediyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla PES ETMEYEN BİR TRABZONSPOR

Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Başakşehir'i 4-3 mağlup eden Trabzonspor, 14'üncü haftada ise sahasında Konyaspor'u 3-1'le geçti. Bu iki maçın dikkat çeken noktası, Fatih Tekke yönetimindeki bordo-mavililerin 265 günlük süreçte ilk kez üst üste geriye düştüğü maçları kazanarak 6 puan çıkarması oldu. Trabzonspor, pes etmeyen bu performansıyla zirve yarışındaki iddiasını da sürdürdü.

Tümü
 Reklam