Zinedine Zidane çaresiz! "Böyle çok zor"

Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, Eibar karşısında zorlanmalarını hedefsiz bir takım olmalarına bağladı.

calendar 07 Nisan 2019 14:30
Haber: Sporx.com dış haberler
Zinedine Zidane çaresiz! 'Böyle çok zor'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Real Madrid, La Liga'da 31. haftada Eibar karşısında 1-0 geriden gelerek Benzema'nın 84. dakikada kaydettiği golle 2-1 kazandı.

"OYNAMAK ÇOK ZOR" Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Kalan her maçın zor geçeceğini dile getiren Zinedine Zidane, "Bu sezon bir şey kazanamayacağımızı biliyoruz. Hiçbir şey için oynamak çok zor" dedi.

"DAHA TAKIM OLARAK OYNADIK"

Zinedine Zidane sözlerini, "İkinci yarı daha takım olarak oynadık. Daha çok koştuk, birlikte hareket ettik ve oyunu tamamen değiştirdik. İlk yarıda özgüven sorunu yaşadık" ifadeleriyle sürdürdü.

Zidane açıklamalarını "Sonunda savaşan tüm oyuncuları tebrik etmeliyiz. İkinci yarıda iyi oynayarak maçı çevirdik." şeklinde tamamladı.



> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam