Serdal Adalı: "UEFA'dan ceza geldi, devamı gelebilir"

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, UEFA'dan 900 bin Euro'luk ceza aldıklarını ve cezanın devamının da gelebileceğini açıkladı.

calendar 17 Eylül 2025 13:22
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: AA
Serdal Adalı: 'UEFA'dan ceza geldi, devamı gelebilir'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, düzenlenen basın toplantısında UEFA'dan 900 bin Euro ceza geldiğini ve devamının da gelebileceğini belirtti.

Serdal Adalı, UEFA'dan ceza gelebileceğini şu sözlerle duyurdu:

"FFP ile ilgili Beşiktaş, UEFA'dan büyük ceza alacak, transfer işlerinden, evrak yanlışlığından falan... Algı operasyonu bu! Beşiktaş, 900 bin Euro'luk ceza aldı. Geçen seneki yönetimin yaptığı limit üstü transferlerden dolayı. Bunu resmi sayfadan bildirdik. Yeni bir şey değil. Sosyal medyada büyük ceza geliyor falan yazdılar. Onun dışında Beşiktaş'ın UEFA'da bir sıkıntısı yok. Geçen seneden yapılan yanlışın cezası 900 bin Euro geldi, devamı da gelebilir. İçinde olduğumuz dönemi kapsana bir sorun, sıkıntı yok. Sanki biz yanlış yapmışız da ceza gelmiş gibi bir algı yapılıyor, doğru değil."

Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam