Felipe Melo derbide gol atarsa...

Galatasaray'ın Brezilyalısı Felipe Melo, Fenerbahçe ağlarını havalandırması halinde değişik bir gol sevinci yapmaya hazırlanıyor.

calendar 15 Aralık 2012 09:53
Haber: Sabah
Felipe Melo derbide gol atarsa...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiye çok kısa bir süre kala heyecan dorukta. İki ekibin oyuncuları da taraftarları da derbiye kendilerini hazırlarken, G.Saray'dan Felipe Melo'nun ilginç bir planı olduğu ortaya çıktı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Sabah'ın haberine göre Brezilyalı oyuncu Fenerbahçe ağlarını havalandırırsa 'ilginç' bir sevinç gösterisi yapacak. Eboue ile yeni bir gol sevinci hazırladıkları ifade edilen Melo'nun kendisi ile özdeşleşen Pitbull taklidi yerine buldukları bu yeni gösteriyi taraftarlarına sunacakları öğrenildi.

Bu sezon 12 karşılaşmada Galatasaray forması giyen Melo henüz gol atma sevinci yaşayamadı ancak ligdeki Sanica Boru Elazığspor maçında kırmızı kart gören Muslera'nın yerine, 3 oyuncu değişikliği hakkını kullandıkları için kaleye geçmiş ve Göksu'nun penaltısını kurtarmayı başarmıştı.

Tümü
 Reklam