'Chelsea'de işler farklı yürüyor'

Bir dönem Chelsea'nin de başında bulunan Brezilyalı teknik adam Luiz Felipe Scolari, Villas-Boas'ın takımdan gönderilmesini yorumladı

SPORX AI BAKIŞI
calendar 05 Mart 2012 16:11
Haber: Sporx.com dış haberler
'Chelsea'de işler farklı yürüyor'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de görevine son verilen Andre Villas-Boas'ın ardından yorumlar da gelmeye başladı. Manchester United menajeri Alex Ferguson'ın 'Bu karara şaşırmadım' yorumundan sonra eski Chelsea menajeri Scolari de konuştu.

Mirror'de yer alan haberde, Brezilyalı teknik adam, Chelsea'de çalıştığı döneme gönderme yaparak; "Orada işler farklı yürür. Chelsea'nin kültürü farklıdır. Bu hamle bana garip gelmedi." derken Chelsea'de bazı oyuncular ve kulüp başkanı ile nasıl ilişkisi kurulması gerektiğini herkesin bildiğini dile getirerek üstü kapalı da olsa bir göndermede bulundu.

Şu sıralar Brezilya'nın Palmeiras takımını çalıştıran Scolari son olarak da yeni gelecek teknik adam için; "Göreve gelecek kişiye 'cehenneme hoşgeldin' demek gerekiyor." sözlerini kullandı.

Luiz Felipe Scolari, 2008-2009 sezonunuda Chelsea'yi yönetmişti.
Tümü
 Reklam