Trabzonspor taraftarından Uğurcan Çakır'a büyük tepki!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın yeni sözleşme teklifi ve Fenerbahçe iddiaları hakkında sessiz kalan Uğurcan Çakır'a bordo-mavili taraftarlar tepki gösterdi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 26 Haziran 2025 10:44
Haber: Sözcü, Fotoğraf: AA
Trabzonspor taraftarından Uğurcan Çakır'a büyük tepki!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News

Kaleci arayışındaki Fenerbahçe, Trabzonspor'da forma giyen milli kaleci Uğurcan Çakır için bordo-mavili kulübe teklif yapmaya hazırlanıyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro bonservis bedeli önereceği öğrenilirken, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın da Uğurcan Çakır'a yeni sözleşme teklif ettiği belirtiliyor.

ERTUĞRUL DOĞAN'DAN SÖZLEŞME TEKLİFİ

Ertuğrul Doğan, başarılı kaleciyle görüşerek "Avrupa'ya gitmek istemiyorsan sözleşme uzatalım" teklifinde bulundu.

Bu teklife sessiz kalan Uğurcan Çakır'ın, eşi ve ailesiyle İstanbul'da yaşama düşüncesi olduğu öğrenildi. Milli kalecinin Fenerbahçe'nin ilgisi nedeniyle kafasının karıştığı belirtildi.

TARAFTARLARDAN TEPKİ

Oyuncunun sessiz kalması nedeniyle taraftarlar sosyal medyadan Uğurcan Çakır'a tepki göstermeye başladı. Bordo-mavili taraftarlar kaptanlarının İstanbul takımına transfer olmasını kabul etmedikleri ve oyuncunun çıkan haberlere sessiz kalması nedeniyle milli kaleciye büyük tepki gösteriyor. 

Tümü
 Reklam