Paulinho için son söz! 'Şansı yok...'

Tottenham Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, takımdan ayrılacağı iddia edilen Paulinho'nun böyle bir seçeneği olmadığını dile getirdi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 25 Ekim 2014 13:41
Haber: Sporx.com dış haberler, Fotoğraf: Reuters
Paulinho için son söz! 'Şansı yok...'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


- SPORX DIŞ HABERLER - Tottenham Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, takımdan ayrılacağı iddia edilen Paulinho'nun böyle bir seçeneği olmadığını dile getirdi.

Brezilyalı orta saha oyuncusu bu sezon sadece 1 maçta forma giyerken sadece 30 dakika sahada kaldı ancak Pochettino başarılı futbolcunun takımda kalacağını söyledi.

ESPN Brezilya'ya konuşan Arjantinli hoca, "Paulinho kiralık gitmeyecek. O Tottenham oyuncusu. Brezilya'ya kiralık gitmesinin şansı yok" dedi.

Paulinho'nun henüz hazır olmadığını söyleyen Pochettino, "Paulinho takıma çok geç geldi. Dünya Kupası'ndan sonra kadroya dahil olan oyunculardan birisi" ifadelerini kullandı.

Başarılı çalıştırıcı ayrıca, "Onunla ilgili herhangi bir problem yok. Antrenmanlarda çok iyi. Bu sadece teknik bir karar" şeklinde konuştu.

2013 yılında Tottenham'a 17 milyon pound'a transfer olan Paulinho'yu eski takımı Corinthians'ın kiralamak istediği iddia edilmişti.

Tümü
 Reklam