Freiburg'un Avrupa aşkı bambaşka

Bundesliga'nın 32. haftasında Freiburg ile Augsburg'u karşı karşıya getiren maçta, evsahibi takım 2-0'lık skorla aldığı galibiyet sonrasında UEFA Avrupa Ligi rotasından sapmadı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 05 Mayıs 2013 18:46
Haber: Sporx.com
Freiburg'un Avrupa aşkı bambaşka
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Bundesliga'nın 32. haftasında Freiburg ile Augsburg karşı karşıya geldi. Badenova Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada kazanan taraf 2-0'lık skorla evsahibi takım oldu. Freiburg'a galibiyeti getiren goller 30. dakikada Cedrick Makiadi ve 61. dakikada Jonathan Schmid'den geldi.

Bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi'ne katılma yolundaki rakiplerinden Borussia Mönchengladbach ile arasındaki puan farkını 4'e çıkaran Freiburg, 6. sıradaki yerini korudu. Ligin bitmesine 2 hafta kala 48 puana ulaşan Freiburg, önümüzdeki hafta ligden düşmesi kesinleşen Greuther Fürth ile deplasmanda karşılaşacak.

Ligde düşme potasından kurtulmanın mücadelesini veren Augsburg ise 30 puanda kaldı ve mutlak puan hedefiyle geldiği deplasmandan eli boş döndü. Ligin 16. sırasında yer alan Augsburg, önümüzdeki hafta da bir başka deplasmanda bu kez ligde şampiyonluğu garantileyen Bayern Münih karşısında sahne alacak.

Tümü
 Reklam