Samsunspor derbiye hazırlanıyor

Spor Toto Kupası ilk maçında Orduspor ile karşı karşıya gelecek olan Samsunspor hazırlıklarını sürdürüyor.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 12 Nisan 2012 20:15
Haber: AA
Samsunspor derbiye hazırlanıyor
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Samsunspor, Spor Toto Kupası'nda hafta sonu sahasında Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik sorumlu Tarkan Demirhan ve yardımcı antrenörler Kenan Yelek ile Kasım Çıkla yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Adem Alkaşi, Atilla Özmen, Ertuğrul Taşkıran, Oğuzhan Azgar, Hakan Arslan, Serdar Özkan, Murat Ceylan, Murat Yıldırım, Valdomiro Macedo, Uğur Boral, Yenal Tuncer, Anıl Dilaver katıldı.

Samsunspor'un yabancı oyuncularının Pazartesi gününe kadar izinli olduğu, Kemal Tokak'ın ise yarın itibariyle takımla antrenmanlara başlayacağı öğrenildi.

Antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncular, koşu ve pas çalışması yaptı. Antrenman, yarı sahada gerçekleştirilen çift kale maç ile sona erdi.

Tümü
 Reklam