Petrovic artık Bournemouth yolunda

Transfer döneminde adı Galatasaray ile de anılan Petrovic, 25 milyon euro karşılığında Bournemouth'a gitmeye hazırlanıyor.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 11 Temmuz 2025 20:50 | Son Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2025 22:42
Fotoğraf: Imago
Petrovic artık Bournemouth yolunda
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
İngiltere ekiplerinden Bournemouth, yeni sezonunun kadro planlaması kapsamında transfer hamlelerine devam ediyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Bournemouth, en son Chelsea kalecisi Djordje Petrovic'i gündemine almıştı.

The Athletic'in haberine göre Chelsea ve Bournemouth tarafı, Petrovic'in transferi için tam anlamıyla anlaştı.

Oyuncunun bonservisi için iki tarafın 25 milyon euro'da anlaştığı ve Petrovic ile Chelsea arasında 5 yıllık bir sözleşmenin imzalanacağı da edinilen bilgiler arasında.

GALATASARAY İLE DE ANILMIŞTI

25 yaşındaki Djordje Petrovic'in adı, Fernando Muslera'nın ayrılığı sonrasında Galatasaray ile de geçmişti

Tümü
 Reklam