İsmail Kartal'dan Galatasaraylı örnek!

F.Bahçe’nin teknik patronu, “Sivas’ı gördünüz, ilk maçta 4-1 yenilmesine rağmen rövanşta az kalsın turu geçecekti… İlk maç 0-0’mış gibi oynayın. Kupa da lig kadar önemli” uyarısını yaptı.

calendar 21 Mayıs 2015 05:14 | Son Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015 04:49
Haber: Akşam
İsmail Kartal'dan Galatasaraylı örnek!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, öğrencilerini Bursa karşısında ilk maçtaki 2-1’lik galibiyete güvenmemeleri konusunda uyarırken, Sivasspor örneği verdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Futbolcularına G.Saray-Beşiktaş derbisini ve Başakşehir ile oynayacakları maçı düşünmelerini yasaklayan Kartal, “Fenerbahçe mücadele ettiği her kulvarda şampiyonluğu hedefler. Camia için Süper Lig şampiyonluğu kadar, Türkiye Kupası da değerli. Bunun gereğini yerine getirin” dedi.

TİMSAH BİZE SALDIRIR

Bursaspor’un Türkiye’nin en iyi hücum eden takımlarından biri olduğuna dikkat çeken Kartal, “İşimiz kolay oymayacak. Kaldı ki ilk maçtaki skor anlamında Bursa’nın Sivas’tan daha fazla umudu var. İlk maçı 4-1 kaybeden Sivas az kalsın rövanşta turu geçecek skoru bulacaktı. Bursa’nın da umudu var ve gol için saldıracaklar. Dikkatli olun” uyarısı yaptı.



Tümü
 Reklam