M. City, ikinci Chelsea olur mu?

Manchester United cephesi, ezeli rakipleri City'nin maddi gücünün de büyük etkisiyle şampiyon olmasını, Chelsea'nin Abramovich ile yaşadıklarına benzetti.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 18 Mayıs 2012 15:30
Haber: Sporx.com dış haberler
M. City, ikinci Chelsea olur mu?
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Premier Lig'de şampiyonluk hasretini dindiren Manchester City, 2008 yılı Ağustos ayında takımı satın alan Abu Dhabi United Group'un maddi gücü sayesinde yaptığı transferlerle son yıllarda çok önemli isimleri kadrosuna kattı.

Bu sezon öncesi de yaptığı transferlerle adeta bir rüya takım kuran City, bu sayede şampiyonluğa ulaşmasını bildi.

Ezeli rakibi Manchester United idarecilerinden David Gill ise, rakiplerinin bu gücünden pek korkmuş gözükmüyor.

City'e göre çok daha dengeli bir transfer politikasını benimseyen MANU'nun, bu tarz oluşumlara karşı direnç gösterebilecek kalitede bir takım olduğunu belirten Gill, bu görüşünü bir örnekle destekledi.

Chelsea'yi 2003 yılında satın aldıktan sonra 2005 ve 2006'da şampiyonluklar yaşayan ve "10 yıl boyunca şampiyonluğu kimseye bırakmazlar" yorumlarının yapılmasına neden olan Roman Abramovich'in ekibinin bugün bulunduğu konumu hatırlatan David Gill, sonuç olarak lig şampiyonluğunu averajla kaçırdıklarını, Şampiyonlar Ligi'ndeki durumlarının aksine ligde geçirdiği bir sezonun kendileri için başarısızlık olmadığını savundu.
Tümü
 Reklam