G.Saray'da yıldızdı şimdi amatörde...

Galatasaray'ın büyük umutlarla bir zamanlar transfer ettiği İsmael Bouzid, amatör lige transfer oldu.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 29 Kasım 2014 17:14 | Son Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014 21:39
Haber: Sporx.com dış haberler
G.Saray'da yıldızdı şimdi amatörde...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
SPORX DIŞ HABERLER - Bir dönem Galatasaray forması da giyen İsmael Bouzid, amatör seviyede kabul edilen Lüksemburg'un Niederkorn ekibine transfer oldu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla 2008/2009 sezonunda kısa süreli bir Galatasaray macerası yaşayan 31 yaşındaki oyuncunun Lüksemburg'a gitmesi şaşkınlıkla karşıklanırken yaptığı açıklamada, "Amatör bir ligde ya da en azından amatör kabul edilen bir seviyede futbol oynamak başıma ilk defa gelecek. Umarım bu çok karmaşık hal almaz. Bunun olmaması için her şeyi yapacağım. Hiçbir şeyi ihmal etmeyeceğim. Yeni bir hayata başlıyorum ve kendimi buna hazırladım" dedi.

Galatasaray günlerine de değinen Bouzid, "Galatasaray ile Avrupa'da oynadım ve yeniden o noktaya döneceğim" diyerek iddiasını ortaya koydu.

Kariyerinde Galatasaray'ın dışında Metz, Kaiserslautern, Troyes, Ankaragücü, Hearts ve Kilmarnock gibi ekiplerde de top koşturan defans oyuncusu Cezayir Milli Takımının da değişmezleri arasındaydı.



Tümü
 Reklam