Yelken'de olimpiyat kotaları tamamlandı

Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi sporcusu Alican Kaynar Finn sınıfında Olimpiyat vizesini elde etti.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 18 Mayıs 2012 16:40
Haber: DHA
Yelken'de olimpiyat kotaları tamamlandı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Yelken branşında 4'de 4 başarı ile ülkemiz 2012 Olimpiyat Oyunları'nda temsil edilecek.

Laser Standart (erkek) ve Laser Radial (kadın) ve 470 sınıfında elde edilen Olimpiyat kotalarından sonra mutlu haber İngiltere'nin Cornwall şehrinde düzenlenen Finn Gold 2012 Şampiyonasından geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi sporcusu Alican Kaynar Finn sınıfında Olimpiyat vizesini elde etti.

1988 yılı doğumlu Alican 1996 yılından bu yana yelken sporuyla ilgileniyor. Bahçeşehir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde okuyan Kaynar, optimist sınıfıyla başladığı yelken sporunda sıraysıyla Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standart sınıflarında sayısız milli yarışta ülkemizi temsil etti.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Nazlı İmre, "4 sınıfta katılmak için gösterdiğimiz çaba bugün sonuçlarını gösterdi. Amaçladığımız gibi toplam 5 yelkencimizle birlikte 2012 Olimpiyat Oyunlar'nda yer alacağımız için çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
Tümü
 Reklam