Alanya için müthiş tanıtım fırsatı

SPORX AI BAKIŞI
calendar 17 Ağustos 2009 15:28
Haber: AA
Alanya için müthiş tanıtım fırsatı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, 19 Ağustos'ta Alanya'da başlayacak 2009 Swatch FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nın ilçenin tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Hasan Sipahioğlu, basın toplantısında, Alanya'da düzenlenecek 2009 Swatch FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nın Milli Egemenlik Plajı'nda yapılacağını bildirdi.

İlçenin tanıtımı için Alanyalılar'ı müsabakaları tribünden izlemeye çağıran Sipahioğlu, ''Alanya büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Böyle büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmak istiyorsak Alanyalılar müsabakaları mutlaka tribünden izlemeli. Elimize gelen tanıtım fırsatını değerlendirmeliyiz'' dedi.

Basın toplantısına Türkiye Plaj Voleybolu Federasyonu Temsilcisi Erkal Taş, FIVB Süpervizörü Claudie Lassicga ve Turnuva Direktörü Dünya Baltacıoğlu da katıldı.

2009 Swatch FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nda 25 ülkeden 154 sporcu mücadele edecek. Toplam 77 takımın katılacağı şampiyonada Türkiye, erkekler ve bayanlarda üçer takımla yer alacak.

Türkiye'yi erkeklerde Tayga Baltacıoğlu-Anıl Paltaoğlu, Fatih Cihan-Hakan Çolpan, Ahmetcan Karamete-Caner İsmet Söylemez, bayanlarda ise Bahar Nur Şahin-Elif Kavrar, Fatma Çimen-Gamze Cansesli, Sabriye Gönül Kırmaz-Özge Korul ekipleri temsil edecek.

Tümü
 Reklam