George: "Clippers'ta bir şampiyonluk, Lakers'takine %100 ağır basar!"

LA Clippers yıldızı Paul George, Clippers ile bir şampiyonluk kazanmanın, Los Angeles Lakers ile kazanılacak bir şampiyonluktan "%100 daha ağır basacağını" söyledi.

calendar 17 Şubat 2023 13:12
Haber: Sporx.com dış haberler, Fotoğraf: NBA.com
George: 'Clippers'ta bir şampiyonluk, Lakers'takine %100 ağır basar!'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
LA Clippers yıldızı Paul George, Clippers ile bir şampiyonluk kazanmanın, Los Angeles Lakers ile kazanılacak bir şampiyonluktan "%100 daha ağır basacağını" söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla 1970 yılında Buffalo Braves ismiyle kurulan Clippers, şehir içi rakibi Lakers'ın 17 şampiyonluğu bulunmasına rağmen, henüz ilk şampiyonluğunu kazanabilmiş değil.

PG, GQ'dan Joseph Bien-Kahn ile yaptığı röportajda, Clippers'ta bir şampiyonluk kazanmanın, Lakers'la kazanmaktan daha önemli olacağını şu sözlerle ifade etti:

"Clippers ile bir şampiyonluk, Lakers ile kazanılacak bir şampiyonluktan %100 daha ağır basacaktır. 'Los Angeles'ın bu tarafına' ilk şampiyonluğu getirmek, miras tanımlayıcı bir başarı olacaktır."

Clippers şu anda 33-28'lik derecesi ile Batı Konferansı'nda dördüncü sırada yer alıyor ve George ise 23.2 sayı, 6.1 ribaund ve 5.3 asist ortalamalarına sahip.



Tümü
 Reklam