Fenerbahçe'nin derbi planı!

Ön alanda baskıyı çok önemseyen Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal, derbi kadrosunu da buna göre kuruyor

SPORX AI BAKIŞI
calendar 21 Mart 2015 04:32
Haber: Sabah
Fenerbahçe'nin derbi planı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın idmanlarda savunma oyuncularına karşı 5'li 6'lı gruplar halinde hücum oyuncularına baskı çalıştırdığı öğrenildi.

Kartal'ın rakibin kullandığı aut atışı dahi olmak üzere tüm geriden toplar için setler hazırladığı ve oyuncularından buna göre pozisyon almalarını istediği öğrenildi. Diego, derbide forma giymeyecek.

İlerideki üçlünün baskı gücünü artırmak için de Alper 11'e alınacak. F.Bahçe'nin Beşiktaş taktiği 4-6-0 olacak. Dörtlü savunmanın önünde Emre-Topal-Meireles ve Alper- Kuyt-Sow (Emenike) üçlüleri kademeli olarak ileride basarak oyunu rakip yarı alana yığacak.

Tümü
 Reklam