Es-Es bayanlarından destek çağrısı

Eskişehir'de sadece kadın ve çocukların izleyeceği İBB karşılaşması öncesi kadın taraftarlar hemcislerine destek çağrısı yaptı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 04 Mayıs 2012 17:00
Haber: AA
Es-Es bayanlarından destek çağrısı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Eskişehirspor'un cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izleyebileceği İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde kadın taraftarlar "destek" çağrısı yaptı.

Atatürk Stadı'nda bir grup kadın taraftar adına açıklama yapan Ayça Deveci, Eskişehirspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile 25 Nisan'da yaptığı maçta çıkan olaylar nedeniyle "1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama" cezası aldığını anımsattı.

Cezanın kendileri için "ödül" olduğunu vurgulayan Deveci, bu açıdan 6 Mayıs Pazar günü oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kulüp tarihinde bir ilke sahne olacağını söyledi.

Ayça Deveci, birçok kadın taraftarın statlardaki "erkek egemenliği" dolayısıyla maça gitmek istemediğine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"(Ben besteleri bilmiyorum. Hiç maça gelmedim) diyen ablalarımız için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Besteleri dağıtacağız. Konfeti ve pankartlarla gereken her türlü görsel şovu erkeklerden farksız şekilde yapacağız. Bu ücretsiz maça tüm bayanları bekliyoruz. Eskişehirspor'u evindeki son maçında yalnız bırakmamak istiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını inşallah 2-0 kazanacağız."

Tümü
 Reklam