BOTAŞ Başantrenörü Yıldızoğlu: "Umarım keyifli bir turnuva olur"

Ceyhun Yıldızoğlu, kulübün düzenlediği 13. Anadolu Jet BOTAŞ Cup Basketbol Hazırlık Turnuvası'nın herkesin keyif aldığı bir turnuva olmasını istediğini söyledi.

calendar 06 Ekim 2016 17:02
Haber: AA
BOTAŞ Başantrenörü Yıldızoğlu: 'Umarım keyifli bir turnuva olur'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden BOTAŞ'ın başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, kulübün düzenlediği  13. Anadolu Jet BOTAŞ Cup Basketbol Hazırlık Turnuvası'nın herkesin keyif aldığı bir turnuva olmasını umduğunu belirtti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Yıldızoğlu, ligin son hazırlık turnuvalarından biri olması nedeniyle maçların son derece değerli olacağını vurgulayarak, "Sağlıklı ve sakatlık olmayan güzel bir turnuva geçmesini temenni ediyoruz. Umarım herkesin keyif aldığı bir turnuva olur." ifadelerini kullandı.

MBK Doğuş Hastanesi Genel Menajeri Volkan Torun da BOTAŞ yöneticilerine kendilerini böyle büyük bir organizasyona davet ettikleri için teşekkür etti.

Torun, turnuvanın amacına uygun, eksiklerini görebilecekleri bir turnuva olmasını beklediklerini kaydetti.

Tümü
 Reklam