Antalyaspor'un Saracoğlu kabusu

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Antalyaspor, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kötü serisini noktalayamasa da ligde kalmayı başardı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 07 Nisan 2012 22:05
Haber: AA
Antalyaspor'un Saracoğlu kabusu
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Medical Park Antalyaspor, Samsunspor'un sahasında Sivasspor'a mağlup olması sonucunda ligde kaldı. Medical Park Antalyaspor ligi 39 puanla 15. sırada tamamlarken, Sivasspor'a kendi sahasında 2-1 yenilen Samsunspor ise 36 puanda kalarak, Spor Toto Süper Lig'e veda etti.

Medical Park Antalyasporlu oyuncular, maçın bitiminin ardından soyunma odasına gitmeyerek, sahada bir süre Samsunspor-Sivasspor maçının bitmesini beklediler.
Samsunspor'un Sivasspor'a 2-1 yenildiği haberinin gelmesinin ardından Antalya ekibinin oyuncuları, taraftarlarının olduğu tribünün önüne giderek, ligde kalma sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

İstanbul'da yine Fenerbahçe'yi yenemedi

Lig tarihinde Fenerbahçe'yi İstanbul'da yenemeyen Medical Park Antalyaspor, rakibi karşısında yine galip gelemedi.

İki takım, İstanbul'da ilk kez 1982-83 sezonunda karşı karşıya gelirken, bu maç 1-1 berabere sonuçlandı. Bu maç aynı zamanda Antalyaspor'un Fenerbahçe karşısında İstanbul'da şimdiye dek puan çıkartığı tek karşılaşma oldu.

Fenerbahçe, daha sonra İstanbul'da Medical Park Antalyaspor ile yaptığı 15 maçı da kazanırken, rakibine puan vermedi. İstanbul'daki lig maçlarında Fenerbahçe 42 gol atarken, kalesinde 10 gördü.
Tümü
 Reklam