Real Madrid şampiyonluğa koşuyor! 4 gol...

La Liga'da Barcelona ile şampiyonluk yarışında olan Real Madrid deplasmanda Granada'yı 4-0 mağlup etmeyi başardı.

calendar 06 Mayıs 2017 23:35
Haber: Sporx.com
Real Madrid şampiyonluğa koşuyor! 4 gol...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
La Liga'da Granada ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Real Madrid, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Karşılaşmanın 3. dakikasında James Rodriguez ile 1-0 öne geçen Real Madrid, 11. dakikada Rodriguez ile bir gol daha buldu ve fark 2'ye çıktı. Mücadelenin 30. dakikasında Alvaro Morata ile skoru 3-0'a getiren Real Madrid'de 35. dakikada İspanyol golcü yine sahneye çıktı ve durumu 4-0'a getirdi.

İlk yarıda 4 gol bulan Real Madrid, ikinci devrede skoru korumayı başardı ve Granada'yı 4-0 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı.



Bu sonuçla birlikte Real Madrid puanını 84 yaptı ve bir maç eksiğine rağmen Barcelona ile eşit puanda bulunuyor. Granada ise 20 puanda kaldı.



Tümü
 Reklam