Gökdeniz'in asisti turu getirdi

-GÖRÜNTÜLÜ- Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan, 10 kişi kaldığı maçta deplasmanda Paok ile 1-1 berabere kalarak bir üst tura çıktı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 15 Aralık 2011 21:51
Haber: Sporx.com dış haberler
Gökdeniz'in asisti turu getirdi
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Yunanistan temsilcisi Paok ile Rusya Ligi'nde forma giyen Gökdeniz Karadeniz'in takımı Rubin Kazan 1-1 berebere kalarak gruptan çıktılar.

Yunanistan'ın Selanik şehrinde bulunan Toumba Stadı'nda oynanan maçın daha 13. dakikasında konuk Rubin Kazan'ndan Sergey Ryzhikov, İtalyan hakem Daiele Orsato tarafından kırmızı kartla oyun dışında bırakıldı.

16. dakikada ise hakem bu sefer ev sahibi takım lehine penaltı kararı verdi. Topun başına gelen Vierinha topu filelere göndererek ilk yarıyı 1-0 Paok'un önde kapatmasını sağladı.

Maçın ikinci yarısına konuk Rus temsilcisi daha hızlı başladı. Maçın 48. dakikasında Rubin Kazan'da, Gökdeniz Karadeniz'in asistinde topu ağlara gönderen Paraguaylı Nelson Valdez'in golüyle durumu 1-1'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca Paok 12 puanla Rubin Kazan ise 11 puanla UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndan bir üst tura çıkan takımlar oldular.



Tümü
 Reklam