Büyükakçay yarı finale kaldı

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, çiftlerde mücadele ettiği Shenzhen Açık Tenis Turnuvası'nda son 4'e kaldı.

calendar 06 Ocak 2016 14:34
Haber: AA
Büyükakçay yarı finale kaldı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Shenzhen Açık Kadınlar Tenis Turnuvası'nda, Aleksandra Krunic ile çiftlerde yarışan Çağla Büyükakçay, Çin'den Shuai Peng-Chen Liang ikilisini 2-1 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Çin'in Shenzhen kentinde düzenlenen sert kort turnuvasında mücadele eden Çağla Büyükakçay ile Sırp partneri Aleksandra Krunic, çeyrek finalde ev sahibi ülkeden Shuai Peng-Chen Liang çiftiyle karşılaştı.

4 numaralı seribaşı Çağla ile Krunic, geriye düşmelerine rağmen 1 saat 42 dakika süren maçı 2-1 kazandı.

Geçen yıl olduğu gibi son 4'e kalan Çağla-Krunic ikilisi, yarı finalde, Yi Fan Xu-Saisai Zheng çifti ile Nicole Gibbs-Alison Riske ikilisi arasındaki maçın galibiyle karşılaşacak.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam