Maç sonunda taraftar sahaya indi

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldiği mücadelenin ardından siyah beyazlı taraftarlar İnönü'nün son maçından bir hatıra almak için sahaya girdi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 11 Mayıs 2013 22:20
Haber: Sporx.com
Maç sonunda taraftar sahaya indi
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Beşiktaş'ın İnönü'nün yıkımından önce oynadığı son resmi lig maçı olan Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra taraftarlar sahaya girdi.

İnönü Stadı'nda bir hatıra almak için tribünleri boşaltarak zemine inen taraftarlar ilginç görüntüler oluşturdu. Kale direklerinin üzerine çıkarak filelerden bir parça kesen bazı taraftarlar ayrıca yeşil çimi de anı olması için kopardı.

Tribünlerde bir çok koltuğun da sökülmesi dikkatlerden kaçmazken hem maç içinde hem de maç sonunda taraftarlar İnönü Stadı ile ilgili tribün bestelerini hep bir ağızdan söyledi.



Tümü
 Reklam