Orduspor'un hedefi play-off

Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, Mersin Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası konuştu.

calendar 14 Mart 2015 17:32
Haber: AA
Orduspor'un hedefi play-off
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 86-61 mağlup eden Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, "Play-off'u garantilemek adına iki maçımız daha kaldı, o maçları da kazanmak istiyoruz" dedi.

Durur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ortaya koydukları mücadele ve alınan sonuçtan ötürü oyuncularına teşekkür etti.

Sahada maç boyunca Ordu'yu gururla temsil eden bir takım olduğunu ifade eden Durur, şöyle konuştu:

"Oyuncularım çok yürekten oynayarak müthiş bir mücadele örneği gösterdi. Bu sezon üç kez yenildiğimiz Mersin Büyükşehir Belediyespor'u bu defa çok açık farkla, rahat bir şekilde yendik. İkili averajda da üstlerine çıkmış olduk. Matematiksel olarak müthiş bir galibiyet aldık. Artık play-off'u garantilemek adına iki maçımız daha kaldı, o maçları da kazanmak istiyoruz."

Mersin Büyükşehir Belediyespor cephesi

Mersin Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Osman Olcay Orak ise Orduspor'u aldığı galibiyetten dolayı kutladığını belirtti.

Maç boyunca kötü oynadıklarını vurgulayan Orak, "Play-off'a girmek istiyoruz ancak bu oynadığımız oyunla play-off'un herhangi bir bölümünde olmamız maalesef söz konusu değil" ifadesini kullandı.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam