Çalhanoğlu: "Herkese frikikten atarım"

Neuer'e frikikten harika bir gol atan Milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 02 Mayıs 2015 23:42 | Son Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015 12:43
Haber: Sporx.com dış haberler, Fotoğraf: Reuters
Hakan Çalhanoğlu / Leverkusen
Hakan Çalhanoğlu / Leverkusen
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap (3)
Google News


SPORX DIŞ HABERLER- Bayern Münih'e attığı frikikle Bundesliga'da günün oyuncularından biri olan Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu, 2-0 kazandıkları maçın ardından konuştu.

Hakan Çalhanoğlu; "Manuel Neuer'e frikikten gol atmayı gerçekten çok istiyordum. Eğer karşınızda dünyanın en iyi kalecilerinden biri varsa, böyle bir gol atmak daha tatlı oluyor. Bu benim için çok önemliydi çünkü karşıma hangi kaleci gelirse gelsin ona frikikten gol atabileceğimi biliyorum. O yüzden benim için ekstraydı" ifadelerini kullandı.

Milli yıldızımız; "Benim için frikiklerde önemli olan, topa doğru vuruşu yapabilmek. Daha sonra golü takım doktorumuzla kutladım çünkü o bana her zaman inandı ve maç öncesi bana frikikten gol atacağıma inandığını söyledi" diyerek sözlerini noktaladı.

Manuel Neuer ise Hakan Çalhanoğlu'nun attığı frikik konusunda; "O frikikle geri düştük. Çok iyi kulllanılmış bir frikikti" yorumunu yaptı.

Tümü
 Reklam