Manchester United, Chelsea'yi devirdi!

İngiltere Premier Lig'de Manchester United, Chelsea deplasmanında tek golle kazandı.

SPORX AI BAKIŞI
Açık
calendar 18 Nisan 2026 23:56 | Son Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2026 00:01
Haber: Sporx.com
Manchester United, Chelsea'yi devirdi!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
İngiltere Premier Lig'de 33. hafta Chelsea ile Manchester United karşı karşıya geldi. Manchester United deplasmanda oynadığı maçı 1-0'lık skorla kazandı. Liam Rosenior yönetimindeki Chelsea, Premier Lig'de son 4. maçında gol atamadan kaybetti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Manchester United'a zorlu deplasmanda galibiyeti getiren golü 43. dakikada Matheus Cunha kaydetti.

Chelsea 21 şut çektiği maçta 4 kez kaleyi bulabildi. Manchester United ise 4 şutunda 1 isabet buldu ve ağlara giden top sonrası maçı kazandı.

Bu galibiyetin ardından Manchester United puanını 58'e yükseltti ve üçüncü sırada haftayı kapattı. Altıncı sıradaki Chelsea 48 puanda kaldı.

İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta Chelsea, Brighton & Hove Albion'a konuk olacak. Manchester United, Brentford'u ağırlayacak.



Tümü
 Reklam