Yayın ihalesi görüşmesi ertelendi

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın yayın ihalesiyle ilgili yapacağı görüşme ertelendi.

calendar 16 Mart 2015 11:54
Haber: AA
Yayın ihalesi görüşmesi ertelendi
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (3)
Google News
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, önümüzdeki dönem Süper Lig maçlarının yayın ihalesiyle ilgili Pazartesi günü değerlendirme toplantısı yaptı. Ancak bu toplantının ertelendiği belirtildi. 

Ertlemenin ardından Gümüşdağ, 18 Mart Çarşamba günü vakıf sözcülerinden oluşan bir heyetle TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne giderek, Demirören'le bir araya gelecek.

Görüşmede, vakfın 10 Mart Salı günü gerçekleştirdiği toplantıda Süper Lig AŞ'nin kurulması yönünde alınan karar ve yayın ihalesi konusunun TFF ile istişare edileceği, konu üzerinde yapılması planlanan çalışmaların değerlendirileceği öğrenildi.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam