Tribün terörüne büyük tepki: #ÇocuklarınFormasınaKarışma

Başakşehir'in Trabzonspor'u konuk ettiği mücadele sırasında, iki çocuk taraftarın formasının çıkartılma girişimine büyük tepki yağdı.

calendar 18 Eylül 2017 12:27
Haber: DHA
Tribün terörüne büyük tepki:  #ÇocuklarınFormasınaKarışma
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Medipol Başakşehir'in Trabzonspor'u konuk ettiği mücadele sırasında tribünlerde skandal bir olay yaşandı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Tribünde maç izleyen iki çocuk taraftarın giydiği Trabzonspor forması zorla çıkartıldı. Tribünde bulunanların tepkilerinin ardından ise çocuklar tekrar formalarını giyerek maçı seyretti.

Çocukların formalarının çıkarılma anı görüntülerinin sosyal medyaya düşmesiyle birlikte bir çok kesimden büyük tepki geldi. Taraftarların yanı sıra kulüpler de tepkilerini sosyal medyadan dile getirirken, Trabzonspor Kulübü, "Güzel yürekli çocuklarımız; sevdamız sizinle büyüyecek, kötülüklere yenilmeyecek! Gelecek haftaki maçta sizi stadyumumuzda ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından Medipol Başakşehir Kulübü de, iki minik taraftarın fotoğrafını paylaşarak, "Biz böyle bir kulüp değiliz! #ÇocuklarınFormasınaKarışma" dedi.

Öte yandan Beşiktaş Kulübü de, Vodafone Park'ta bugün oynanacak Atiker Konyaspor maçında iki çocuk taraftarı Trabzonspor formasıyla seremoniye çıkaracağı öğrenildi.



> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam