Sneijder tarihe geçti, Hollanda 5 golle kazandı!

Dünya Kupası 2018 Elemeleri A grubunda Hollanda, Lüksemburg'u 5-0 mağlup etti ve Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nın formasını en çok giyen isim oldu.

calendar 09 Haziran 2017 23:38 | Son Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2017 00:28
Haber: Sporx.com
Sneijder tarihe geçti, Hollanda 5 golle kazandı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (8)
Google News
Dünya Kupası 2018 Elemeleri A grubunda Hollanda ile Lüksemburg karşı karşıya geldi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Wesley Sneijder'in, 131. kez milli formayı giyerek Edwin van der Sar'ın rekorunu kırdığı mücadelede Hollanda, Lüksemburg'u 5-0 mağlup etti.



Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı, 34. dakikada takımının 2. golünü atmayı başardı.

Hollanda'nın diğer gollerini 21. dakikada Arjen Robben, 62. dakikada Wijnaldum, 70. dakikada Quincy Promes ve 84. dakikada Vincent Janssen kaydetti.

Bu sonuçla birlikte puanını 10'a yükseltti ve grupta 3. sırada yer alıyor. Lüksemburg ise 1 puanla son sırada kaldı.



Gruplarda oynanan 9 karşılaşmada alınan sonuçlar şöyle:

A Grubu:

Hollanda-Lüksemburg: 5-0

İsveç-Fransa: 2-1

Belarus-Bulgaristan: 2-1

B Grubu:

Letonya-Portekiz: 0-3

Faroe Adaları-İsviçre: 0-2

Andorra-Macaristan: 1-0

H Grubu:

Estonya-Belçika: 0-2

Bosna Hersek-Yunanistan: 0-0

Cebelitarık-Kıbrıs Rum Kesimi: 1-2

 




> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam