Mateja Kezman'dan antrenör eleştirisi

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Mateja Kezman, ülkesindeki antrenörlerin çok yetersiz olduğunu belirtti.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 23 Ekim 2012 23:37
Haber: Sporx.com dış haberler
Mateja Kezman'dan antrenör eleştirisi
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelerek eski kulübü Fenerbahçe'yi ve başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden Sırp oyuncu Mateja Kezman, Sırp basınına yaptığı açıklamalarda ülkesinin futbol kültürünü eleştirdi.

Sırp koçların özellikle golcüleri yetiştirmke için hiç birşey yapmadığını belirten Kezman, "Golcü oyunculara hiç önem gösterilmiyor. Normalde çok yetenekli oyuncularız ancak. Yaptığımız çok basit antrenmanlar yüzünden kendimizi geliştiremiyoruz" diye konuştu.

Bu durumun Sırp futbolunun şu andaki sorunu olduğunu söyleyen Kezman; "Eskiden durum böyle değildi. Ben küçük bir oyuncuyken şartlar mükemmeldi. Antrenörlerimiz donanımlı ve işini çok iyi yapan kişilerdi" dedi.

Kezman, Avrupa'nın gelişmiş kulüplerinde futbolcularla birebir ilgilenen antrenörler olduğunu ve özellikle golcülere fazla çalışma yaptırıldığını ifade etti.

Tümü
 Reklam