"İkinci yarı gücümüzü kaybettik"

Trabzonspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Ralf Zumdick maçın ardından değerlendirmeleder bulundu.

calendar 23 Ekim 2010 22:08
Haber: DHA
'İkinci yarı gücümüzü kaybettik'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, "Gençlerbirliği takımıyla ilk maçımdı. Takımın ilk yarıdaki oyunu beni çok mutlu etti. Çok fazla savaştılar, ellerinden geleni yaptılar ve güçlüydüler. Ama ikinci yarıda bu gücü kaybettik. Trabzonspor'un baskısını kaldıramadık. Hatalar sonucu goller geldi. Takımın ilk yarıdaki gibi oynamasını isterim tabi. İlerideki haftalarda bunu yapmaya çalışacağız. Trabzonspor çok iyi konumda ve motive olmuşlar" dedi.

Gençlerbirliği oyuncusu Murat, "İlk yarıda iyi oynadık. Ama ikinci yarıda Trabzonspor çok baskılı oynadı ve bu baskıya ancak 15 dakika dayanabildik. Atılan ilk golden sonra daha baskılı oldular. Önümüzdeki kupa maçını alıp lig maçı için de moral kazanmak istiyoruz" dedi.

Jedinak ise, "İlk yarıda planladığımız gibi oynadık. Hak ettiğimiz bir gol attık. Ama ikinci yarıda her şey değişti. Baskı karşısında bütün olamadık ve düzenimizi kaybettik. Bu maçtan ders çıkarmamız gerekiyor" diye konuştu.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam