Güneş'ten stoperlere uyarı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın stoperlerine uyarılarda bulundu.

calendar 13 Temmuz 2015 15:43
Haber: DHA
Güneş'ten stoperlere uyarı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Bugünkü antrenmanda defans oyuncularını özel olarak çalıştıran Şenol Güneş stoperlere "Korkarak oynamayın,uzun atmayın,görerek ve çabuk düşünerek oyun kurun,daha iyi paslar atın" diyerek sürekli pas yaparak çıkmalarını ve buna alışmalarını istedi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Dar alanda gerçekleştirilen çalışmada orta saha oyuncuları ile defansa sürekli baskı uygulatan Şenol Güneş sık sık çalışmayı durdurarak ve bizzat hareketleri göstererek uyarılarda bulundu.

Çok aşırı baskı yemedikleri sürece uzun top oynanmasını istemeyen tecrübeli hoca orta saha oyuncularından da defans ile sürekli koordineli olup,boş alanda kendilerini göstererek top almalarını istedi.

Siyah beyazlı takımda Veli Kavlak dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Beşiktaş Almanya'daki hazırlıklarına akşam yapacağı iidman ile devam edecek.

Tümü
 Reklam