Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 13 Şubat Cuma günü sahasında ikas Eyüpspor'u ağırlayacak.
RAMS Park'ta yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmanın orta hakemi Çağdaş Altay olacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayımlanacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda Abdullah Buğra Taşkınsoy oturacak.
İLK 11'LER
Galatasaray: Uğurcan, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Eren, Lemina, İlkay, Yunus, Noa Lang, Icardi, Osimhen.
Eyüpspor: Jankat, Talha, Onguene, Bedirhan, Umut Meraş, Legowski, Emre, Baran Ali, Pintor, Torres, Umut Bozok.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de geride kalan 21 maçlık dönemde 16 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. Haftaya 52 puanla giren Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.
Eyüpspor ise 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 yenilgiyle 18 puan topladı. Eflatun-sarılı takım, haftaya düşme hattının bir basamak üstünde 15. sırada girdi.
LEROY SANE GENİŞ KADRODA YOK
Galatasaray'ın Alman kanat oyuncusu Leroy Sane, Eyüpspor maçının geniş kadrosunda yer almadı.
ABDÜLKERİM BARDAKCI SARI KART SINIRINDA
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Tecrübeli savunma oyuncusu, bu maçta sarı kart görmesi durumunda 23. haftadaki TÜMOSAN Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.
Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Leroy Sane ile Arda Ünyay'ın durumları bugünkü antrenmanın ardından belli olacak.
GALATASARAY, LİGDE 9 MAÇTIR MAĞLUP OLMUYOR
Galatasaray, Süper Lig'deki son 9 karşılaşmada yenilmedi.
Son olarak 12. haftada konuk olduğu Kocaelispor'a 1-0 kaybeden sarı-kırmızılılar, sonraki 9 müsabakada 7 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı. Galatasaray, söz konusu süreçte Gençlerbirliği, Samsunspor, Hesap.com Antalyaspor, Kasımpaşa, Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük, Zecorner Kayserispor ve Çaykur Rizespor'u mağlup ederken Fenerbahçe ve Gaziantep FK ile berabere kaldı.
Sarı-kırmızılı ekip, bu maçlarda 25 kez rakip fileleri havalandırırken 8 gol yedi.
RAMS PARK'TA YENİLMEZLİK SERİSİ 29 MAÇ
Galatasaray, iç sahada oynadığı son 29 Süper Lig maçında mağlubiyet yaşamadı.
Sahasındaki son yenilgisini 19 Mayıs 2024 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada alan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki lig mücadelelerinde 23 galibiyet aldı. Galatasaray, bu süreçte 6. kez berabere kaldı.
LİGİN EN ÇOK GOL ATAN TAKIMI
Galatasaray, Süper Lig'deki 18 ekip arasında en golcü olarak dikkati çekiyor.
Sezon başından beri 50 gol atan sarı-kırmızılılar, geride kalan 21 haftada ligin en golcü ekibi oldu. Galatasaray'ı bu alanda 48 golle Fenerbahçe ve 41 golle Trabzonspor takip ediyor.
Süper Lig'de bu sezon kalesinde 14 gol gören Galatasaray, Göztepe'nin (12) ardından da en az gol yiyen ikinci ekip konumunda bulunuyor.
SON 2 LİG MAÇINDA KALESİNİ GOLE KAPADI
Galatasaray, Süper Lig'deki son 2 maçında kalesinde gol görmedi.
20. haftada Zecorner Kayserispor'u 4-0'la geçen sarı-kırmızılı ekip, son lig maçında ise Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi.
Son 2 lig maçında gol yemeyen Galatasaray, öncesindeki 12 lig müsabakasının 10'unda kalesini gole kapatamamıştı.
OSIMHEN, LİGDE GOL ATMA SERİSİNİ 6 MAÇA ÇIKARMAYA ÇALIŞACAK
Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, Süper Lig'de çıktığı son 5 maçta da gol sevinci yaşadı.
Osimhen, bu sezon sarı-kırmızılı formayla Süper Lig'de 15, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6 olmak üzere 21 resmi maça çıktı. Ligde 9 kez fileleri havalandıran 27 yaşındaki santrfor, "Devler Ligi"nde ise 6 kez tabelayı değiştirdi.
Yıldız golcü, Trendyol Süper Lig'de 15. haftada 2 gol attığı Samsunspor mücadelesiyle başlayan süreçte sırasıyla süre aldığı Hesap.com Antalyaspor, Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük, Zecorner Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarında birer kez ağları sarstı. Ligde 5 maçlık gol atma serisi yakalayan Osimhen, Eyüpspor maçında bu seriyi uzatmaya çalışacak.
SON HAFTALARIN GOLCÜSÜ SARA
Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara, Süper Lig'de son 4 maçta 4 gol kaydetti.
Ligin 17. haftasındaki Kasımpaşa maçında bir, 19. haftadaki Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük karşılaşmasında 2 ve 20. haftadaki Zecorner Kayserispor mücadelesinde bir gol atan Sara, 21. haftadaki Çaykur Rizespor müsabakasını boş geçti.
Söz konusu 4 müsabakada 4 kez gol sevinci yaşayarak bu sezon toplamda 5 gole ulaşan Sara, Eyüpspor maçıyla gollerine devam etmeye çalışacak.
BOEY, 760 GÜN SONRA RAMS PARK'A ADIM ATACAK
Galatasaray'daki ikinci dönemini geçiren Fransız sağ bek Sacha Boey, 760 gün sonra RAMS Park'ta maça çıkacak.
Sarı-kırmızılı formayla Seyrantepe'deki son maçına 15 Ocak 2024'teki Kayserispor karşısında çıkan Boey, sonrasında Almanya'nın Bayern Münih takımına transfer oldu. Yaklaşık 2 yıl sonra yeniden Galatasaray'a dönen 25 yaşındaki sağ bek, 760 gün aranın ardından RAMS Park'ta taraftarlarla buluşacak.
Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna kattığı Renato Nhaga ile Can Armando Güner, teknik direktör Okan Buruk'un şans vermesi durumunda ilk kez bir resmi maçta sarı-kırmızılı formayı terletecek.
SONRASINDA UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KRİTİK MAÇA ÇIKACAK
Galatasaray, ikas Eyüpspor maçının ardından UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İtalya'nın Juventus takımını konuk edecek.
Süper Lig'de üst üste 3, toplamda 25. kez şampiyon olan sarı-kırmızılı takım, doğrudan "Devler Ligi"nin 36 takımlı lig etabında mücadele etti. Bu etabı 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgiyle tamamlayarak 10 puan toplayan Galatasaray, 20. olarak play-off turuna yükseldi.
Galatasaray, çekilen kurayla bu turda Juventus ile eşleşti. Sarı-kırmızılı ekip, güçlü rakibi karşısında 17 Şubat Salı günü sahasında avantaj arayacak. RAMS Park'taki müsabaka 20.45'te başlayacak.
EYÜPSPOR'LA 4. RANDEVU
Galatasaray ile Eyüpspor, Süper Lig'de dördüncü kez karşı karşıya gelecek.
Sarı-kırmızılılar, elde ettiği 25 şampiyonlukla Süper Lig'in en başarılı takımı konumunda. Eflatun-sarılı takım ise Türkiye'nin en üst düzey futbol liginde ikinci sezonunu geçiriyor.
İki takım geçen sezon Galatasaray'ın ev sahipliğinde yapılan ilk maç 2-2 beraberlikle sonuçlanırken ikinci yarıda Eyüpspor'un sahasındaki maçı sarı-kırmızılı ekip 5-1 kazanmıştı.
Bu sezonun ilk yarısındaki Eyüpspor'un ev sahipliğinde yapılan müsabakayı sarı-krımızılı ekip 2-0 kazanmıştı.
EYÜPSPOR, ATİLA GERİN YÖNETİMİNDE YÜKSELİŞE GEÇTİ
ikas Eyüpspor, yeni teknik direktörü Atila Gerin yönetiminde iyi bir başlangıç yaptı.
Bu sezona Selçuk Şahin yönetiminde giren eflatun-sarılı takım, ilk 8 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Eyüpspor, Selçuk Şahin yönetiminde maç başına 0,63 puan alabildi. Şahin'den sonra teknik direktörlük koltuğuna oturan Orhan Ak, 9 lig maçında ikişer galibiyet ve beraberlik ile 5 yenilgi aldı. Ak, İstanbul temsilcisinin başında Süper Lig'de maç başına 0.89 puan ortalaması yakaladı.
Ligin 18. haftası öncesinde göreve başlayan Atila Gerin, Eyüpspor'un başında çıktığ 4 lig müsabakasında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi gördü. Gerin, kendisinden önce çalışan meslektaşlarını geride bırakarak ligde 1.25 puan ortalaması tutturdu.
Atila Gerin göreve geldikten sonra oynadığı 4 Süper Lig maçında 7 gol atarak 1,8 gol ortalaması yakalayan Eyüpspor, sezonun ilk 17 karşılaşmasında rakip filelere sadece 10 gol göndererek, 0,6 gol ortalamasında kalmıştı.
Galatasaray - Eyüpspor: 11'ler
Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında sahasında ikas Eyüpspor'u konuk edecek.
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
EN ÇOK OKUNANLAR
-
10
Tedesco'dan Guendouzi'yi koruma planı!
-
9
Fenerbahçe'de son durum: Asensio, İsmail ve Skriniar!
-
8
Victor Osimhen'den fedakarlık!
-
7
TFF'den yabancı sınırı için son karar!
-
6
Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray açıklaması
-
5
De Laurentiis Konuştu: Osimhen gerçeği ve futbolda devrim planı
-
4
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe için flaş iddia!
-
3
Gençlerbirliği'nden Galatasaray maçı bilet fiyatı için açıklama
-
2
Gençlerbirliği'nde Galatasaray öncesi Onyekuru iddiası
-
1
Gönüllü zarar: 165 milyon Euro!
- 20:35 Fenerbahçe Opet'in EuroLeague'de rakibi belli oldu!
- 20:29 Galatasaray, Halkbank'a set vermedi, finalde Ziraat Bankkart'ın rakibi oldu
- 20:20 Jose Mourinho için Premier Lig iddiaası!
- 19:16 Milli judocular, Avrupa Şampiyonası için Gürcistan'da
- 19:05 Juventus, Locatelli ile sözleşme uzattı!
- 17:54 Juventus'tan sakatlık açıklaması: Arkadiusz Milik
- 17:37 Ziraat Bankkart, final biletini kaptı
- 17:28 Grand slam şampiyonu Ivan Dodig, Antalya'da gençlerle buluştu
- 16:39 Amedspor'dan Süper Lig açıklaması
- 16:31 Fenerbahçe'de son durum: Asensio, İsmail ve Skriniar!
- 16:18 Beşiktaş BOA'da Ayhan Avcı ile yollar ayrıldı
- 16:09 Fenerbahçe'den şampiyonluk ve derbi primi yanıtı!
- 15:28 Van Drongelen: "Yeni sistemi takıma adapte ediyoruz"
- 15:22 Arda Çakmak'tan Galatasaray maçı ve Onyekuru sözleri
- 15:21 MotoGP Heyecanı Tüm Sezon Boyunca S Sport Plus'ta!
- 15:15 Barış Alper için transfer açıklaması
- 15:11 Kocaelisporlu futbolculardan Galatasaray itirafı!
- 15:04 Richarlison'dan depresyon itirafı!
- 15:04 Zeynep Sönmez'den bir ilk daha!
- 14:51 Sultanlar Ligi'nde play-off 5-6 etabının programı belli oldu
- 14:48 Lech Poznan, Göztepe'den Lis'i istiyor
- 14:39 Fenerbahçe Kürek Şubesi şampiyonluk sevinci yaşıyor
- 14:28 Kasımpaşa'da futbol gelişim direktörlüğüne Soykan Başar getirildi
- 14:28 Beşiktaş'tan Altay Bayındır yalanlaması
- 14:15 EuroLeague'de format ve gelir dağılımı belirlendi
- 14:15 Spor hisseleri yılın ilk çeyreğinde kaybettirdi!
- 14:01 Türk badmintonunun "gümüş" kızları
- 13:54 Sultanlar Ligi'nde play-off 7-8 etabı programı açıklandı
- 13:46 Samsunspor'dan Beşiktaş için açıklama
- 13:37 Lakers, LeBron'un son yılını takımda geçirmesine olumlu bakıyor
- 13:36 Pelicans'tan net mesaj: "Zion takas edilmeyecek"
- 13:35 Alanya Belediyespor Voleybol için kadro planını açıkladı
- 13:34 Warriors'taki geleceği belirsiz olan Kerr, "kalmak istiyor"
- 13:33 Spoelstra'dan LaMelo Ball'a sert tepki: "Aptalca bir hareket"
- 13:33 Gençlerbirliği'nden Galatasaray maçı bilet fiyatı için açıklama
- 13:30 Deni Avdija, Spurs'e meydan okudu: "Hazır olacağız"
- 13:26 Beşiktaş'ta Kartal Kayra ameliyat oldu!
- 13:23 Adana'nın futbol takımları eski başarılı günlerini özlüyor!
- 13:16 Milli judocular, 2026 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda kürsü için umutlu
- 13:06 Nicolo Zaniolo için İtalya'da transfer yarışı!
- 13:02 Elif Bayram: "Buralarda hep bulunmak gerekiyor"
- 12:51 Alperi Onar: "Finalin derbi olması çok güzel olur"
- 12:48 Trabzonspor'da Onuachu'nun son durumu
- 12:45 Üç büyüklerin YouTube kanalları, Avrupa'da ilk 20'de
- 12:38 Diego Simeone'den Yamal'a gönderme!
- 12:34 VakıfBank şampiyonluk, Fenerbahçe Medicana uzatma için sahnede!
- 12:23 Beşiktaş için çarpıcı rapor: Gençlerde zirvede
- 12:22 EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Asvel'e konuk olacak!
- 12:14 Hem Liverpool'a, hem de Eketike'ye kötü haber!
- 12:11 EuroLeague'de normal sezonun son maçları oynanacak!
- 12:09 Galatasaray'da dertler Osimhen ile bitecek
- 12:01 Galatasaray'da kadro istikrarı sağlanamadı!
- 11:55 Konferans Ligi'nde çeyrek final rövanş heyecanı!
- 11:54 Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe için flaş iddia!
- 11:48 Burak Yılmaz'ın II. dönemi 234 gün sürdü
- 11:45 Fatih Tekke'den İstanbul'a karşı iyi karne
- 11:43 Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş heyecanı başlıyor!
- 11:40 Hyeon-Gyu Oh, Abraham'ı ikiye katladı
- 11:35 Orkun Kökçü, 2026'da uçuşa geçti
- 11:29 Galatasaray'da Casado için takip sürüyor
Reklam
AVRUPA'DAN FUTBOL
Juventus, Locatelli ile sözleşme uzattı!
Juventus'tan sakatlık açıklaması: Arkadiusz Milik
Richarlison'dan depresyon itirafı!
Gönüllü zarar: 165 milyon Euro!
Liverpool evinde yıkıldı: Tur Paris Saint-Germain'in
De Laurentiis Konuştu: Osimhen gerçeği ve futbolda devrim planı
Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray açıklaması
Hoffenheim, Ozan Kabak ile sözleşme yeniledi
Andoni Iraola, Bournemouth'tan ayrılıyor
Luis Figo'dan Olise'ye büyük övgü
- PUAN DURUMU
- FİKSTÜR
- STSL
- 1.Lig
- İng
- Alm
- İsp
- İta
- ŞL
- AL
- KL
- DK
| Takımlar | O | G | B | M | A | Y | P | ||
| 1 | Galatasaray | 29 | 21 | 5 | 3 | 67 | 22 | 68 | |
| 2 | Fenerbahçe | 29 | 19 | 9 | 1 | 66 | 28 | 66 | |
| 3 | Trabzonspor | 29 | 19 | 7 | 3 | 56 | 31 | 64 | |
| 4 | Beşiktaş | 29 | 16 | 7 | 6 | 53 | 34 | 55 | |
| 5 | Başakşehir | 29 | 13 | 8 | 8 | 47 | 30 | 47 | |
| 6 | Göztepe | 29 | 12 | 11 | 6 | 36 | 26 | 47 | |
| 7 | Samsunspor | 29 | 9 | 12 | 8 | 34 | 38 | 39 | |
| 8 | Rizespor | 29 | 9 | 9 | 11 | 39 | 40 | 36 | |
| 9 | Kocaelispor | 29 | 9 | 8 | 12 | 24 | 33 | 35 | |
| 10 | Konyaspor | 29 | 8 | 10 | 11 | 36 | 41 | 34 | |
| 11 | Gaziantep FK | 29 | 8 | 10 | 11 | 38 | 49 | 34 | |
| 12 | Alanyaspor | 29 | 6 | 15 | 8 | 35 | 34 | 33 | |
| 13 | Antalyaspor | 29 | 7 | 7 | 15 | 30 | 47 | 28 | |
| 14 | Kasımpaşa | 29 | 6 | 10 | 13 | 28 | 41 | 28 | |
| 15 | Gençlerbirliği | 29 | 6 | 7 | 16 | 28 | 42 | 25 | |
| 16 | Kayserispor | 29 | 4 | 11 | 14 | 21 | 54 | 23 | |
| 17 | Eyüpspor | 29 | 5 | 7 | 17 | 20 | 43 | 22 | |
| 18 | Karagümrük | 29 | 5 | 5 | 19 | 26 | 51 | 20 |
















Galatasaray


