Dönüş planı değişti

SPORX AI BAKIŞI
calendar 28 Haziran 2009 14:30
Haber: AA
Dönüş planı değişti
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


16. Akdeniz Oyunları\'nda yaşanan organizasyon bozukluğu, Türk kafilesinin dönüş programında da değişikliğe gitmesine neden oldu.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan bazı sorunların giderilmesine rağmen, sıkıntıların devam ettiğini belirterek, \'\'Organizasyon bozukluğu nedeniyle kafilenin Türkiye\'ye dönüş programında değişikliğe gittik. Daha önce bütün kafile 6 Temmuz\'da Türkiye\'ye dönecekti, ancak artık gruplar halinde döneceğiz\'\' dedi.

THY\'den, dönüşte 4 uçak için anlaştıklarını kaydeden Akgül, \'\'4 uçak da 6 Temmuz\'da dönecekti. Ancak şu anda 30 Haziran, 2, 4 ve 6 Temmuz\'da gruplar halinde Türkiye\'ye gideceğiz\'\' ifadelerini kullandı.

Akgül, oyunlar köyünde artık temizlik yapılmaya başlandığını, ancak ulaşım ve yemek konusunda sıkıntıların sürdüğünü sözlerine ekledi.

Tümü
 Reklam