Beşiktaş'ın transfer gözdesi, Çin yolcusu!

Beşiktaş'ın Ricardo Quaresma yerine transfer etmeyi düşündüğü iddia edilen Inter'in İtalyan futbolcusu Antonio Candreva, Çin'e gitmeye hazırlanıyor.

calendar 27 Ocak 2019 17:42
Haber: Sporx.com dış haberler
Beşiktaş'ın transfer gözdesi, Çin yolcusu!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Ricardo Quaresma ile yollarını ayırmaya hazırlanan ve yerine Inter'den Antonio Candreva'yı düşünen Beşiktaş'a İtalya'dan kötü haber geldi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla İtalya basınının haberine göre Inter, Çin Ligi'nde Dalian Yifang takımında oynayan Yannick Carrasco'yu transfer etmek istiyor ve bu transafer için Candreva'yı takasta kullanacak.

Candreva ile Inter'in yollarının büyük oranda devre arası transfer döneminde ayrılacağı ve 31 yaşındaki oyuncunun yeni durağının Çin olacağı belirtildi.

MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜ

Ricardo Quaresma ile yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ın, Inter'in tecrübeli sağ açığı Antonio Candreva'nın transferi için menajeriyle görüştüğü öne sürülmüştü.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, Antonio Candreva'nın menajeri Federico Pastorello ile transferin durumuna ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Pastorello'nun da Inter'in Candreva'ya kulüp bulması yönünde kararını bildirdiği, bunun üzerine çeşitli kulüplerle görüştüklerini ilettiği yazıldı.

Beşiktaş'ın henüz Inter ile hiç görüşmediği ve resmi bir teklif iletmediği, bonservis ve maaşla ilgili Pastorello'dan gelecek yanıta göre hareket edeceği kaydedildi.



> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam