Atiba Hutchinson, Gazişehir maçında oynayacak mı?

Abdullah Avcı'nın Gazişehir maçında oynatmayı planladığı Atiba Hutchinson, hocasıyla görüşerek kendini tam olarak hazır hissetmediğini belirtti.

calendar 13 Eylül 2019 07:49
Haber: Fanatik
Atiba Hutchinson, Gazişehir maçında oynayacak mı?
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Beşiktaş'ın Avusturya kampında kasığından yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Atiba Hutchinson, hafta başında takımla çalışmalara başlamıştı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla 36 yaşındaki oyuncu Abdullah Avcı'yla bir görüşme gerçekleştirdi. Avcı'nın yarın oynanacak Gazişehir mücadelesinde görevlendirmeyi düşündüğünü ilettiği Kanadalı futbolcunun, henüz kendisini tam olarak hazır hissetmediğini hocasına ilettiği kaydedildi.

Atiba'nın "Form olarak kötü durumda değilim. Ama takımda tam kapasitemle görev yapabilmem için biraz daha zamana ihtiyacım var" sözlerini sarf ettiği bildirildi.



> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam