Shaq: "Tarif edecek kelime yok"

Shaquille O'Neal birlikte şampiyonluklar yaşadı ve kardeşim dediği Kobe'yle ilgili paylaşımlar yaptı.

calendar 27 Ocak 2020 03:16 | Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2020 03:29
Shaq: 'Tarif edecek kelime yok'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Lakers'da Kobe ile birlikte şampiyonluklar yaşayan Shaquille O'Neal, twitter ve Instagram aracılığıyla yaptığı Kobe paylaşımı yaptı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla O'Neill'in sözleri şu şekilde:

"Gigi ve kardeşimi kaybetme trajedisiyle yaşadığım acıyı tarif edecek bir kelime yok. Seni seviyorum ve özleyeceğim. Bryant ailesine başsağlığı dilerim. ÇOK KÖTÜYÜM"

"Bir sporcudan çok daha fazlasıydı. Bir aile insanıydı. En büyük ortak noktamız da buydu. Ailelerimizi seviyoruz. Ne zaman bir araya gelsek çocukları benim çocuklarımmış gibi sarılır ve onları kucaklardım. Bebek Gianna ve en küçük kızım M'Arah aynı gün doğdu. Seni her zaman özleyeceğim kardeşim. Lütfen herkes Bryant için dua etsin."



> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam