Bakambu'dan ayrılık kararı!

Galatasaray'ın sezon başı transferlerinden biri olan Cedric Bakambu, Erden Timur'la görüşerek, "Eğer bu şekilde devam edecekse ben devre arasında takımdan ayrılmak istiyorum" dedi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 15 Kasım 2023 12:32 | Son Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2023 12:33
Haber: Takvim, Fotoğraf: AA
Bakambu'dan ayrılık kararı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (5)
Google News
Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı 32 yaşındaki Demokratik Kongolu santrfor Cedric Bakambu isyan bayrağını çekti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Yeterli süre alamadığını yönetici Erden Timur'a ileten Bakambu, "Eğer bu şekilde devam edecekse ben devre arasında takımdan ayrılmak istiyorum" dedi. Bakambu'nun sözlerini not eden Erden Timur oyuncuya müspet ya da menfi bir cevap vermedi.

266 DAKİKA OYNADI

Bu sezon ligde ve Avrupa'da 11 maçta forma giyen Bakambu bu maçlarda toplam 266 dakika sahada kaldı ve sadece 1 gol attı. Demokratik Kongo'lu santrfor bu 11 maçın sadece 1 tanesinde ilk 11'de forma şansı bulabildi.

Tümü
 Reklam