Spor Toto Basketbol Ligi 27. hafta erteleme maçında Pınar Karşıyaka'yı 74-67 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşmada dönem dönem iyi oynadıklarını ve hücumda iyi top paylaştıklarını ifade etti.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, Pınar Karşıyaka'nın dirençli bir takım olduğunu dile getirerek, "Fark olunca bizde rahatlama oldu ve çok top kaybettik. Rakibimiz direnç koyup farkı 19 sayıdan 5 sayıya çekti. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi bizdik. Herkes, Galatasaray Odeabank son 3 haftada kaybedip yer seçecek, diye düşünüyordu. Biz her maçımızı kazanmak için çıktık ve şu anda sıralamada üçüncüyüz." şeklinde konuştu.
Galatasaray Odeabank oyuncularından Göksenin Köksal ise normal sezonda son maçı da kazanarak, play-off'ta şampiyon olmak istediklerini aktardı.
Galatasaray Odeabank oyuncularından Göksenin Köksal ise normal sezonda son maçı da kazanarak, play-off'ta şampiyon olmak istediklerini aktardı.
> Son 24 saatte izlenenlerden...







