Archie Brown: "Fenerbahçe beni sevdi"

Fenerbahçe'nin Gent'ten kadrosuna kattığı İngiliz sağ bek Archie Brown, Portimonense galibiyeti sonrası konuştu: "Sevildiğimi ve istendiğimi hissettim. Bu kararı vermek bu yüzden çok kolay oldu."

SPORX AI BAKIŞI
calendar 18 Temmuz 2025 00:22 | Son Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2025 01:11
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: AA
Archie Brown: 'Fenerbahçe beni sevdi'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News

Fenerbahçe'nin yeni transferi Archie Brown, Portekiz kampındaki ilk hazırlık maçında Portimonense karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

23 yaşındaki İngiliz sağ bek, sarı-lacivertli kulübü tercih etme sürecine dair samimi ifadeler kullandı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla

Brown, Fenerbahçe'nin kendisini ne kadar istediğini ve bu ilginin karar sürecini nasıl etkilediğini şu sözlerle dile getirdi:
"Fenerbahçe beni sevdi. Ben bunu gördüm ve hissettim. Sevildiğinizi ve istendiğinizi gördüğünüz zaman karar vermek kolaylaşıyor. Farklı opsiyonlar da vardı ama Fenerbahçe'ye hayır demek mümkün değil. Çünkü gerçekten istendiğimi hissettim."

Takıma hızlı bir şekilde adapte olmak için çalıştığını belirten Brown, teknik heyetin ve takım arkadaşlarının desteğinden memnun olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe, genç oyuncudan hem savunmada hem de hücum katkısı bekliyor. 

Tümü
 Reklam