Bilic: "Tek olumsuzluk..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Çaykur Rizespor maçının ardından konuştu.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 05 Şubat 2015 22:37 | Son Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015 09:46
Haber: Sporx.com
Bilic: 'Tek olumsuzluk...'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News


Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Çaykur Rizespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

İŞTE BILIC'İN SÖZLERİ...

"İyi bir maç oldu, baskı yoktu. Faydalı bir maç oldu, adil bir maç oldu. Ortaya koyulan performanstan memnunum. Genç oyuncuların performansı beni etkiledi. Yıllardır hayal ettikleri maçta büyük bir performans gösterdiler. Tek olumsuzluk var. Milosevic'in durumu iyi görünmüyor. Umarım uzun sürecek bir sakatlık değildir. Mustafa'nın dönüşü de önemliydi. Trabzonspor maçından sonra ilk defa yarışmacı bir maç oynadı. Bu da bizim için önemliydi"

"ÖNLERİNDE PARLAK BİR GELECEK VAR"

Biz genç oyuncuların çok yetenekli olduğunu biliyorduk. Eslem ile Raşit'in profesyonel sözleşmesi olmadığından Sarıyer maçında oynatamadık. Gerçekten yetenekli oyuncular, ama kendimizi çok kaptırmamalıyız. Bu gelişimi gösterirlerse, önlerinde parlak bir gelecek var"

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK RİZE MAÇI...

"Bugün de yarışmacı bir atmosfer vardı, ama pazar akşamı başka bir maç olacak. Başka türlü bir baskı olacak, başka türlü bir baskı olacak"

"TOLGAY KISA SÜREDE UYUM SAĞLADI"

Bilic, Tolgay'la ilgili olarak da, "Takıma çok kısa sürede uyum sağladı. Sanki uzun süredir buradaymış gibi. Arkadaşlarıyla ilişkileri çok iyi. Bu arkadaşlarımız seçeneklerimizi çoğalttı" ifadesini kullandı.

Tümü
 Reklam