8 gollü maçta kupa Real Madrid'in

Real Madrid, FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Al Hilal'i 5-3 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

calendar 11 Şubat 2023 23:57
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: AA
8 gollü maçta kupa Real Madrid'in
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Real Madrid ile Al Hilal karşı karşıya geldi. Fas'taki Moulay Abdellah Stadyumu'nda oynanan maçı Real Madrid 5-3'lük skorla kazandı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Real Madrid, 13. dakikada Vinicius Junior ile öne geçti. 18. dakikada Federico Valverde farkı 2'ye çıkardı. Al Hilal, Moussa, Marega ile 26. dakikada farkı bire indirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Real Madrid'in 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Real Madrid, Karim Benzema'nın 54. dakikada attığı golle skoru 3-1'e getirdi. Federico Valverde, 58. dakikada sahneye çıktı ve Real Madrid adına farkı 3'e çıkardı.

Al Hilal Luciano Vietto ile 63. dakikada 4-2'yi buldu. Real Madrid, bu gole 6 dakika sonra 69'da Vinicius Junior ile karşılık verdi ve durum 5-2 oldu. Al Hilal'da ikinci golü atan Luciano Vietto, 79. dakikada maçın skorunu 5-3 olarak ilan etti.

Real Madrid, Al Hilal'i 5-3'lük skorla mağlup ederek Dünya Kulüpler Kupası'nı müzesine götürdü.



Tümü
 Reklam