Nets'in birinci önceliği: Joe Harris ile yeniden anlaşmak! NBA haberleri

Nets'in birinci önceliği: Joe Harris ile yeniden anlaşmak!

Brooklyn Nets'in, serbest oyuncu döneminde Joe Harris ile yeniden anlaşma konusunda "ellerinden gelen her şeyi yapması" bekleniyor.

calendar 14 Ağustos 2020 16:59
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: NBA.com
Nets'in birinci önceliği: Joe Harris ile yeniden anlaşmak!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.

Paylaş:



Brooklyn Nets'in, serbest oyuncu döneminde Joe Harris ile yeniden anlaşma konusunda "ellerinden gelen her şeyi yapması" bekleniyor.

Harris, sezonun bitiminden sonra sınırsız bir serbest oyuncu olacak ve genel menajer Sean Marks, Harris'in önümüzdeki yıllarda Brooklyn'de kalmasını istediğini söyledi.

SB Nation'dan Anthony Puccio'ya göre, genel menajer Michael Grady'nin yer aldığı maç öncesi programında konuştu:


"Birinci önceliğimiz bu. Bu kadar basit, evet. Bunun hakkında pek çok kez konuştuğumuzu düşünüyorum. Joe'nun geldiği noktayla tabii ki çok gurur duyuyoruz."

Harris, son iki sezonda oyununu daha da geliştirirken, ligin en iyi üç sayılık şutörlerinden biri olarak, 16 milyon dolarlık ve iki yıllık bir anlaşmadan çıkıyor.

YORUM YAZ
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tümü
 Reklam