Boga'dan çağrı: "Bırakın Trabzonspor'a gideyim"

Trabzonspor'un transfer listesinde üst sıralarda yer alan Jeremie Boga, kulübü Nice'ten ayrılmak istiyor. Bordo-mavililerin teklifini kabul eden yıldız oyuncu, 15 milyon euro talep eden kulübünden anlayış bekliyor.

calendar 09 Temmuz 2025 11:46 | Son Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2025 11:56
Haber: Türkiye, Fotoğraf: Imago
Boga'dan çağrı: 'Bırakın Trabzonspor'a gideyim'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.

Paylaş:



2027'ye kadar sözleşmesi olmasına rağmen Nice'ten ayrılmak isteyen Jeremie Boga, Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Bordo-mavililer, oyuncunun transferi için kulübüyle pazarlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, listenin üst sıralarında yer alan isimlerden biri olan Jeremie Boga için görüşmeler sürüyor. Fildişi Sahilli yıldız, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice forması giyiyor ve kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Ancak 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu, kariyerinde yeni bir meydan okuma için ayrılmak istiyor. Trabzonspor'un teklifine sıcak bakan ve kabul eden Boga, şimdi kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Oyuncunun, Nice kulübünden bu konuda anlayış göstermesini talep ettiği öğrenildi.



FATİH TEKKE ONAY VERDİ, TEKLİF YAPILDI

Trabzonspor cephesi, Boga transferi için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini sundu. Bordo-mavililer, en fazla 7 milyon avro seviyesine kadar çıkarken, Nice cephesi ise 2023 yılında Atalanta'dan 17,5 milyon avroya transfer ettiği oyuncudan ciddi zarar etmek istemiyor ve 15 milyon avro bonservis bedelinde ısrar ediyor.

Transfer görüşmeleri Başkan Ertuğrul Doğan tarafından bizzat yürütülüyor. Teknik direktör Fatih Tekke ise Jeremie Boga'ya tam not vererek transferine onay verdi. Trabzonspor yönetimi, teklifini ilettikten sonra şimdi Nice'in geri adım atmasını bekliyor.

YORUM YAZ
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tümü
 Reklam