11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası yaklaşıyor

Karabük'te yapılacak 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası öncesi hazırlıklar sürüyor.

calendar 10 Temmuz 2023 23:37 | Son Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2023 23:38
Haber: AA, Fotoğraf: AA
11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası yaklaşıyor
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Tarihinde ilk kez uluslararası bir salon organizasyonunun ev sahipliğini üstlenen Karabük'te 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası öncesi takımlar antrenman yaptı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 11-22 Temmuz'da düzenlenecek şampiyonaya, 6 ülkeden gelen kadın ve erkek voleybol takımları idmanlarını gerçekleştirdi.

Kentte ilk gelen İtalya ve Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Milli Takımı, Yeni Mahalle Spor Salonu'nda antrenman yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven beraberinde Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ile antrenmanları izleyerek sporcularla sohbet etti.

Tümü
 Reklam