Ordu iddialı; "Yeniden doğuşumuz..."

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, Antalyaspor maçının sonrasında konuştu.

calendar 14 Şubat 2015 22:54
Haber: AA
Ordu iddialı; 'Yeniden doğuşumuz...'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan da karşılaşma öncesinde "değil favori gösterilmeyi, şans bile tanınmadığını" belirtti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Özcan, Orduspor'un kendi içinde çok büyük, ciddi mücadeleler verdiğinin altını çizerek, şöyle konuştu:

"Bugün yeniden doğuşumuzun birinci adımını attık. Orduspor kendi öz kaynağına yönelerek Türkiye'de yeni bir adım atmıştır. Bu adımı büyütüp, geliştirip hem Orduspor için hem de Türk futbolu için önemli işler başaracağız. Bugün sadece bir müsabaka kazandık. Önümüzde kalan 14 müsabakada da bu mücadeleyi ve aynı özveriyi sahaya yansıtacağız. Ligin sonunda ne olur bilemiyorum."

Hem deneyim hem de bireysel anlamda çok kaliteli bir kadroya karşı mücadele ettiklerini dile getiren Özcan, futbolcularının ilk yarıda oyunda dengeyi kuramadığını belirtti.

Özcan, ikinci yarıda çok şeyin değiştiğini kaydederek, "1-0 geriye düştüğümüz maçta, Antalyaspor gibi çok önemli bir takım karşısında 2-1 öne geçerek kazanmanın son derece kıymetli olduğunu düşünüyorum. Bugün yalnızca bir maç kazandık. Bundan sonraki maçlarda da amacımız yine kazanmak" diye konuştu.

Tümü
 Reklam