Başlarına taş yağdı!

Beşiktaş ile Galatasaray derbisinin skoru Beşiktaşlı taraftarları memnun etmedi. Sarı kırmızılı takımın futbolcularına yabancı madde atan Beşiktaş taraftarı, rakip ekip oyuncularına zor anlar yaşattı.

calendar 20 Kasım 2011 21:12
Haber: Sporx.com
Başlarına taş yağdı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Beşiktaş ile Galatasaray derbisi 0-0 berabere sona ererken; son dakikalarda Beşiktaş taraftarının sarı kırmızılı futbolculara yoğun tepkisi vardı.

Oyunu geciktirdikleri ve soğuttukları gerekçesiyle rakip takım oyuncularına kızan siyah beyazlı taraftarlar, son düdük sonrasında G.Saraylı teknik heyet ve futbolcuları tünelden içeri sokturmadı.

Sahaya yabancı madde yağdıran seyircilerin bu kızgınlığı üzerine, futbolcular ve Fatih Terim bir süre saha içinde kaldı.

Polisin tünel girişindeki önlemleri artırması üzerine futbolcular koşarak kendilerini soyunma odası koridorlarına attı.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam