"Daha iyi savunma takımı oluyoruz"

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi takımlarından Optimum TED Ankara Kolejliler'de, Antrenör Murat Özyer, "Gün geçtikçe daha iyi savunma takımı oluyoruz" dedi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 27 Kasım 2011 13:25
Haber: AA
 'Daha iyi savunma takımı oluyoruz'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Antrenör Murat Özyer, 83-59 kazandıkları Uşak Üniversitesi Belediyespor galibiyeti sonrasında yaptığı değerlendirmede, hedeflerinin 8 günde oynayacakları 3 maçı kazanmak olduğunu ve bunu başardıklarını ifade ederek, "Türkiye Basketbol 2. Ligi'ndeki yeni düzenlemenin temposunda maçlar oynanıyor. Bizim hedefimiz bu 8 günde oynayacağımız 3 maçı da almaktı ve bunu başardık. Bugünkü maça gelince, Uşak Üniversitesi antrenörü ve meslektaşım Ozan Bulkaz, Uşak'da basketbola hamle yaptırmış bir kişi. Orada çok büyük emek vererek ve senelerdir basketbolu ayakta tutarak Uşaklılar'a bu heyecanı tattırıyor. Bu sebeple kendisini çok tebrik ediyorum, iyi bir takımı var" diye konuştu.

Maç içinde ufak tefek sakatlıklar olduğunu, bunların en önemlisini ise oyuncuları Harris'in yaşadığını vurgulayan Özyer, konuşmasını şöyle tamamladı: "Harris 2. yarı oynamadı. Bu düzen içinde, yani 8 günde 3 maç oynayınca herkesin sakatlıkları ve eksik oyuncuları oluyor. Takımda az süre almış, fakat enerjisiyle, konsantrasyonuyla savunmaya büyük katkı veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Uşak Üniversitesi 82 sayı ortalamasıyla oynayan, ligin yüksek skor yapan takımlarından bir tanesi ve onları 59 sayıda tutmak da bizim hedeflerimiz içindeydi. Gün geçtikçe daha iyi savunma takımı oluyoruz. Hem Uşak Üniversitesi'ne, hem de kendi takımıma önümüzdeki haftalar için başarılar diliyorum."
Tümü
 Reklam